The Resource Nobiliario de los reinos y señoríos de España : contiene las armas y blasones de los reinos, provincias, ciudades, villas y principales pueblos de España ..., por D. Francisco Piferrer ; revisado por D. Antonio Rújulia y Busel ; illustrado con un Diccionario de heraldica [6 volumes], (electronic resource)

Nobiliario de los reinos y señoríos de España : contiene las armas y blasones de los reinos, provincias, ciudades, villas y principales pueblos de España ..., por D. Francisco Piferrer ; revisado por D. Antonio Rújulia y Busel ; illustrado con un Diccionario de heraldica [6 volumes], (electronic resource)

Label
Nobiliario de los reinos y señoríos de España : contiene las armas y blasones de los reinos, provincias, ciudades, villas y principales pueblos de España ...
Title
Nobiliario de los reinos y señoríos de España
Title remainder
contiene las armas y blasones de los reinos, provincias, ciudades, villas y principales pueblos de España ...
Statement of responsibility
por D. Francisco Piferrer ; revisado por D. Antonio Rújulia y Busel ; illustrado con un Diccionario de heraldica [6 volumes]
Creator
Contributor
Author
Subject
Genre
Language
spa
Cataloging source
IT-FiEUI
http://library.link/vocab/creatorDate
1813-1863
http://library.link/vocab/creatorName
Piferrer, Francisco
Illustrations
illustrations
Index
no index present
Literary form
non fiction
Nature of contents
  • dictionaries
  • encyclopedias
  • bibliography
http://library.link/vocab/relatedWorkOrContributorDate
  • 1787-1848
  • 1768-1852
  • 1640-1732
  • 1848-1905
  • 1862-1949
  • 1822-1888
  • 1816-1908
  • 1838-1891
  • 1823-1904
  • active 16th century
  • 1830-1903
  • 1823-18..?
  • 1818-1902
  • 1813-1863
  • 1826-
  • 1844-
  • approximately 1345-1414
http://library.link/vocab/relatedWorkOrContributorName
  • Rujula y Busel, D. Antonio
  • Burke, John
  • Robson, Thomas
  • Hozier, Charles d'
  • Gauthier, Jules
  • Gauthier, Léon
  • Soultrait, Georges
  • Briant de Laubrière, Louis
  • Grenser, Alfred
  • Carré de Busserolle, J.-X.
  • Paradin, Claude
  • La Roque, Louis de
  • Montgrand, Godefroy de
  • Theillière, Jean
  • Vilar y Pascual, Luis
  • Piferrer, Francisco
  • Gheno, Antonio
  • Bongioanni, Angelo
  • Schroeder, Franz
  • Magny, L.
  • Kessel, P.-N.-C.-C.-A. de
  • Gelre
  • Damier, Paul Eduard
http://library.link/vocab/subjectName
  • Nobility
  • Nobility
  • Nobility
  • Nobility
  • Nobility
  • Heraldry
  • Heraldry
  • Heraldry
  • Heraldry
  • Heraldry
  • Genealogy
  • Europe
  • Spain
  • Great Britain
  • France
  • Italy
Label
Nobiliario de los reinos y señoríos de España : contiene las armas y blasones de los reinos, provincias, ciudades, villas y principales pueblos de España ..., por D. Francisco Piferrer ; revisado por D. Antonio Rújulia y Busel ; illustrado con un Diccionario de heraldica [6 volumes], (electronic resource)
Instantiates
Publication
Manufacture
Carrier category
computer disc
Carrier category code
  • cd
Carrier MARC source
rdacarrier.
Content category
text
Content type code
  • txt
Content type MARC source
rdacontent.
Contents
  • Devises heroïques
  • Claude Paradin (1551).
  • Armorial universel (1660).
  • Armorial général des familles nobles d'Europe
  • publié par le vicomte de Magny (1858).
  • Contributo alla bibliografia genealogica italiana
  • Antonio Gheno.
  • Nomi e cognomi : saggio di ricerche etimologiche e storiche
  • Angelo Bongioanni.
  • Repertorio genealogico delle famiglie confermate nobili e dei titolati nobili esistenti nelle provincie venete
  • Collection of genealogical and heraldic dictionaries and other sources contains also:
  • Francesco Schröder (1830).
  • The British Herald or Cabinet of armorial bearings of the nobility & gentry of Great Britain & Ireland
  • Thomas Robson (1830).
  • A general and heraldic dictionary of the peerages of England, Ireland and Scotland
  • John Burke (1831).
  • Armorial général de France
  • Charles d'Hozier (1696).
  • Armorial de la noblesse de Languedoc
  • Louis de la Roque (1860).
  • Armorial historique de la noblesse de France
  • Diccionario histórico, genealógico y heráldico de las familias ilustres de la monarquía española
  • publié par Henry J.-G. de Milleville (1845).
  • Armorial historique de la noblesse de France.
  • Armorial du Bourbonnais
  • [George de Soultrait].
  • Armorial général de Bretagne
  • Louis Briant de Laubrière (1844).
  • Armoria de Lorraine
  • Alfred Grenser (1863).
  • Armorial des barons diocésains du Velay
  • abbé Theillière (1880).
  • Luis Vilar y Pascual (1859-1862).
  • Armorial de Franche-Comté
  • Jules Gauthier et Léon Gauthier (1911).
  • Armorial historique de L'Yonne : recueil d'armoiries
  • Aristide Déy (1863).
  • Armorial des anciennes familles [...] de Chatellerault
  • J.-X. Carré de Busserolle (1886).
  • Armorial de la ville de Marseille
  • Godefroy de Montgrand (1864).
  • Livre d'or de la noblesse luxembourgeoise
  • P.-N.-C.-C.-A de Kessel (1869).
  • Nobiliario de los reinos y señoríos de España
  • Wappen Buch Ehstländischen Adelsmatrikel gehöriger Familien
  • Paul Eduard Damier (1837).
  • Wapenboeck ou armorial de 1334 a 1372
  • Gelre (1897)
  • Francisco Piferrer (1855-1860).
  • Tratado de heráldica y blasón
  • Francisco Piferrer (1858).
  • Noticia de las órdenes de caballería de España, cruces y medallas de distinción (1815).
Control code
FIEb17722962
Extent
1 computer laser optical disc (4 3/4 in.)
Form of item
direct electronic
Media category
computer
Media MARC source
rdamedia.
Media type code
  • c
Specific material designation
remote
System control number
(OCoLC)1088454119
Label
Nobiliario de los reinos y señoríos de España : contiene las armas y blasones de los reinos, provincias, ciudades, villas y principales pueblos de España ..., por D. Francisco Piferrer ; revisado por D. Antonio Rújulia y Busel ; illustrado con un Diccionario de heraldica [6 volumes], (electronic resource)
Publication
Manufacture
Carrier category
computer disc
Carrier category code
  • cd
Carrier MARC source
rdacarrier.
Content category
text
Content type code
  • txt
Content type MARC source
rdacontent.
Contents
  • Devises heroïques
  • Claude Paradin (1551).
  • Armorial universel (1660).
  • Armorial général des familles nobles d'Europe
  • publié par le vicomte de Magny (1858).
  • Contributo alla bibliografia genealogica italiana
  • Antonio Gheno.
  • Nomi e cognomi : saggio di ricerche etimologiche e storiche
  • Angelo Bongioanni.
  • Repertorio genealogico delle famiglie confermate nobili e dei titolati nobili esistenti nelle provincie venete
  • Collection of genealogical and heraldic dictionaries and other sources contains also:
  • Francesco Schröder (1830).
  • The British Herald or Cabinet of armorial bearings of the nobility & gentry of Great Britain & Ireland
  • Thomas Robson (1830).
  • A general and heraldic dictionary of the peerages of England, Ireland and Scotland
  • John Burke (1831).
  • Armorial général de France
  • Charles d'Hozier (1696).
  • Armorial de la noblesse de Languedoc
  • Louis de la Roque (1860).
  • Armorial historique de la noblesse de France
  • Diccionario histórico, genealógico y heráldico de las familias ilustres de la monarquía española
  • publié par Henry J.-G. de Milleville (1845).
  • Armorial historique de la noblesse de France.
  • Armorial du Bourbonnais
  • [George de Soultrait].
  • Armorial général de Bretagne
  • Louis Briant de Laubrière (1844).
  • Armoria de Lorraine
  • Alfred Grenser (1863).
  • Armorial des barons diocésains du Velay
  • abbé Theillière (1880).
  • Luis Vilar y Pascual (1859-1862).
  • Armorial de Franche-Comté
  • Jules Gauthier et Léon Gauthier (1911).
  • Armorial historique de L'Yonne : recueil d'armoiries
  • Aristide Déy (1863).
  • Armorial des anciennes familles [...] de Chatellerault
  • J.-X. Carré de Busserolle (1886).
  • Armorial de la ville de Marseille
  • Godefroy de Montgrand (1864).
  • Livre d'or de la noblesse luxembourgeoise
  • P.-N.-C.-C.-A de Kessel (1869).
  • Nobiliario de los reinos y señoríos de España
  • Wappen Buch Ehstländischen Adelsmatrikel gehöriger Familien
  • Paul Eduard Damier (1837).
  • Wapenboeck ou armorial de 1334 a 1372
  • Gelre (1897)
  • Francisco Piferrer (1855-1860).
  • Tratado de heráldica y blasón
  • Francisco Piferrer (1858).
  • Noticia de las órdenes de caballería de España, cruces y medallas de distinción (1815).
Control code
FIEb17722962
Extent
1 computer laser optical disc (4 3/4 in.)
Form of item
direct electronic
Media category
computer
Media MARC source
rdamedia.
Media type code
  • c
Specific material designation
remote
System control number
(OCoLC)1088454119

Library Locations

    • Badia FiesolanaBorrow it
      Via dei Roccettini 9, San Domenico di Fiesole, 50014, IT
      43.803074 11.283055